pr-3

O nama

Odjel za upravljanje komunikacijama. Svojim klijentima nudimo usluge  planiranog i konstantnog komuniciranja sa krajnjim korisnicima njihovog proizvoda ili usluge, poslovno komuniciranje sa sadašnjim i potencijalnim poslovnim partnerima te odnos prema medijima. Sve sa ciljem stvaranja boljeg imidža i ugleda naših klijenata.

Svjetski trendovi idu u prilog razvoju komunikacijskog menadžmenta kao djelatnosti bez koje uspješno poslovanje postaje nezamislivo. U neposrednoj i posrednoj komunikaciji s javnosti određujemo smjer u kojem naš klijent želi komunicirati svoj imidž. Na taj način kreira se ugled kompanije, što dovodi do porasta potražnje za  proizvodima ili uslugama klijenta.

Naši djelatnici imaju dugogodišnje iskustvo rada u tiskanim, audio te televizijskim kućama što ih čini kompetentnima za rad u odnosima s javnošću. Također imaju iskustvo u istraživanju i segmentaciji tržišta te radu na svim platformama digitalnih medija.

Kontaktirajte nas

Email : ivana.gusak.galic@wrap.hr
Tel : +354 31 354 787
Mob : +385 91 2777 010

Usluge

Strateško komuniciranje

Iskustvo naših djelatnika u istraživanju i segmentaciji tržišta osnova je za analitiku i sistematiku koja je nužan preduvjet za razvoj strateškog komuniciranja. U dogovoru s klijentom pozicioniramo njegovu kompaniju, proizvod ili uslugu na tržištu te postavljamo kratkotrajne i dugotrajne ciljeve. Strateškim komuniciranjem prema ciljanim skupinama doprinosimo boljem pozicioniranju klijenta na željenom tržištu.

Krizno komuniciranje

Iznimno je važno u trenutku kad se klijent susretne s kriznom situacijom prilagoditi oblik komuniciranja prema javnosti.  Pravovremeno i kvalitetno krizno komuniciranje može „popraviti štetu“ nastalu kriznom situacijom. Stoga je neophodno stručno i iskusno oblikovanje pozitivnog stava prema novonastaloj situaciji.

Odnosi s medijima

Naš cilj je klijenta učiniti vidljivima u medijskom prostoru. Svaka pozitivna objava u medijima izlaže klijenta u javnosti i promovira ju na suptilniji način nego sam marketing. Naši stručnjaci odnosa s javnošću za klijente pišu priopćenja za javnost, kontaktiraju medijske kuće te informiraju javnosti o novostima iz klijentove djelatnosti.

Digitalni marketing

Za klijente pratimo i razvijamo integrirane marketinške komunikacije koji se odvijaju na digitalnim platformama. Ovaj novi pristup oglašavanju iznimno je važan svim klijentima kako bi „u što boljem svjetlu“  putem društvenih mreža došli u domove svojih krajnjih korisnika.