• folija-rucna-06

  Ručne folije ROLOfilm XT

  ROLOfilm XT

  ROLOfilm XT ručne folije apsolutno su neprikosnovene u segmentu cijene, snage omatanja,sigurnosti,izdržljivosti i očuvanja prirode.

  SVE NAŠE FOLIJE CERTIFICIRANE SU ZA UPOTREBU DIREKTNO NA PREHRAMBENIM PROIZVODIMA KROZ HIGIJENSKE STANDARDE I NEIZMJENJIVIH ULAZNIH REPROMATERIJALA I PROCESA PROIZVODNJE

  Pogledajte certifikat ROLOfilm folije.

 • rolo_folija

  Ručna folija ROLOprestretch

  Broj utrošenih metara ROLOprestretch ručne folije ostaje isti uz uštedu od prosječno 50% u težini folije.

  Sve naše folije certificirane su za upotrebu direktno na prehrambenim proizvodima kroz higijenske standarde i neizmjenjivih ulaznih repromaterijala i procesa proizvodnje.

 • 030808-N-5613J-010

  Strojne folije ROLOfilm XT-M

  ROLOfilm XT-M

  STANDARDNE VISOKO RASTEZLJIVE FOLIJE KOD RASTEZANJA VIŠE OD 300% SMANJUJU SVOJU ŠIRINU SA 500MM NA 250MM

  Dva puta više metara folije na roli ROLOfilm XT-M folije omogućava tanja folija I omogućava uštedu u vremenu između promjena folije na stroju što znači da je potrebno duplo manje vremena kod narudžbi I manje prostora za skladištenje ROLOfilm XT-M folija.

  Sukladno visokim standardima proizvodnje svaka rola ROLOfilm XT-M folije zasebno je pakirana u kartonsku kutiju kako bi se spriječila eventualna oštećenja.

 • rolo6

  Strojna folija ROLOpower

  ROLOpower

  RASTEZLJIVOST STROJNIH FOLIJA NIJE POKAZATELJ KVALITETE FOLIJE

  ROLOpower strojne folije proizvedene su kao snažne folije za učvršćivanje s radnom rastezljivošću od 190% do 270%.

  Strojne folije ROLOpower pogodne su za pakiranje vrlo širokog asortimana proizvoda koji se prevoze na paletama. U ROLOFOL a.s. predstavljaju dugogodišnji standard koji je dokazao svoju kvalitetu i izdržljivost svojih tehničkih svojstava.

 • RoloWrap stroj za omatanje

  Stroj za omatanje ROLOwrap

  ROLOwrap

  Zapakirajte sigurno s cjelovitim sustavom pakiranja!

  ROLOwrap poluautomatski stroj za omatanje omogućuje maksimalno korištenje svih tehničkih svojstava ROLOfilm XT-M folija za učvršćivanje. Zajedno stvaraju pouzdan sustav pakiranja s naglaskom na sigurnost pakirane jedinice tijekom transporta.

 • ROLOtape ljepljiva traka

  Ljepljiva traka ROLOtape

  Tehnička svojstva ROLOtape ljepljive trake omogućuju primjenu čak i na višim temperaturama od 25 stupnjeva i nižim do 0 stupnjeva. 

  Zapakirajte sa sigurnošću robu u kutije! Ljepljive trake ROLOtape pouzdano i sigurno drže kartonske kutije zatvorene i sprječavaju njihovo spontano otvaranje tijekom prijevoza.
  Zahvaljujući snažnoj foliji, tijekom presavijanja nema pucanja trake. Ljepilo osigurava dobro prianjanje trake na kartonskoj kutiji.